Handelsbetingelser for Pedersen Garage ApS

Generelt
Disse handelsbetingelser gælder for køb af varer fra Pedersen Garage | Automotive gennem vores online platform på https://pedersengarage.dk. Ved at afgive en ordre accepterer du disse vilkår og betingelser.

Sælgeroplysninger
Pedersen Garage | Automotive Brårupgade 18C, 7800 Skive, Denmark CVR: 42692743

Brug af Online Platform

Brugere skal beskytte deres loginoplysninger og forhindre uautoriseret adgang til deres konto. Indsendelse af ordrer og kommunikation omkring disse foregår via brugerområdet og er underlagt disse handelsbetingelser.

Kontraktindgåelse
Tilbuddene på vores online platform er en invitation til at lave en ordre. En ordre er et bindende tilbud, som skal accepteres af sælgeren. Sælgeren bekræfter ordren via e-mail og forbeholder sig retten til at undersøge ordren. En købsaftale er først bindende, når sælgeren har bekræftet ordren eller accepteret den via brugerområdet.


Betalingsbetingelser

Sælgeren kan anmode om forudbetaling eller delbetalinger. Forudbetalingen forfalder inden for fem dage efter aftalens indgåelse, medmindre andet er aftalt. Købsprisen forfalder inden for tre dage efter levering af fakturaen. Sælgeren kan tilbyde kredittering til stamkunder.

Levering og Forsendelse
Forsendelsesomkostninger og relaterede udgifter skal betales inden for tre dage fra fakturadatoen.

Modregning og Overdragelse
Køberen kan kun modregne med krav, som er bekræftet ved endelig dom eller anerkendt af sælgeren. Overdragelse af rettigheder og forpligtelser fra køberen kræver sælgerens skriftlige samtykke.

Ændring af Handelsbetingelser
Sælgeren forbeholder sig ret til at ændre handelsbetingelserne uden forudgående varsel. Den nyeste version vil altid være tilgængelig på vores hjemmeside.

Handelsbetingelser er underlagt dansk lovgivning
Disse handelsbetingelser og enhver tvist, der opstår i forbindelse med brugen af online platformen eller køb fra sælgeren, er underlagt dansk ret og værneting ved de danske domstole.


Kontakt
Hvis du har spørgsmål til disse handelsbetingelser, kan du kontakte os på:

Pedersen Garage ApS Brårupgade 18c,
7800 Skive, Denmark
CVR: 42692743
E-mail: kontakt@pedersengarage.dk

Ved at bruge vores online platform bekræfter du, at du har læst, forstået og accepteret disse handelsbetingelser.